Projektgruppen

Projektledare

Projektledarna har tillsatt projektgruppen och har tillsammans med dem skapat GDK EX 2021. Genom att hålla möten, undanröja hinder och stötta gruppen har projektledarna drivit projektet framåt. En otroligt rolig roll där man får vara med från start till slut och se projektet utvecklas och ta form.

Från vänster: Mathilda Ekbladh, Moa Holm och Jasmine Andersson

Katalog

Kataloggruppen är de som står bakom den fantastiska katalogen! De har utgått från årets grafiska profil och utformat närmare 100 (!!) sidor med innehåll som handlar om examensklassen. Gruppen har hållit intervjuer om bland annat projektledning och engagemang och har dessutom samlat in massvis med härliga alster från examensklassen.

Från vänster: Märta Karlén, Olivia Andersson, Constanza Lacorazza och Hanna Gunell

Kreatör

Årets tema, logotyp och grafiska identitet är framtaget av kreatörsgruppen. Kreatörerna har också skapat digital och tryckt marknadsföring samt skött alla sociala medier för GDK EX. Den grafiska profilen har de applicerat på det material som skapats vilket innebär allt från inbjudningar till posters till vepor!

Från vänster: Adrian Svensson, Jens van Laere, Filip Hartman och Ellen Almqvist

Event

Eventgruppen har tillsammans arbetat fram de evenemang som hålls i samband med GDK EX. Sittningar, en examensceremoni och föreläsningar har planerats in för att ge examensklassen ett roligt avslut på sin studietid. Eventgruppen har även anordnat en utställning för att visa upp examensklassens arbete och introducera dem för näringslivet.

Från vänster: Jazmine McIntosh, Julia Nilsson, Ella Hahn och Elvira Fagerholm

Webb

Webbgruppen har med hjälp av årets grafiska profil utformat hemsidan för GDK EX. Där finns bilder på examensklassen och information om GDK-programmet. Utöver det har de skapat årets digitala utställning med alster från examensklassen. Utställningen blir en digital portfolio för GDK och dess grymma studenter för att nå näringslivet!

Från vänster: Milton Winroth och Emma Ilstam

Foto & film

Rollen foto och film har inneburit att fotografera examensklassens porträtt- och intervjubilder och dessutom har de fotat projektgruppen. De tar också bilder och filmar under de event som anordnas samt skapar content till GDK EX sociala medier.

Från vänster: Fanny Örnberg och Viktoria Grundström

Spons

Företagskontakten har under projektet kontaktat sponsorer som tillsammans har gjort GDK EX möjligt att genomföra. En uppgift som inte alltid går som en dans på rosor men självklart  är det många företag som vill stötta ett så kul projekt som GDK EX!

Från vänster: Hanna Öhberg