Blomma Blomma
stroke

Projektgruppen

Det är dessa människor som utgjort projektgruppen för GDK EX 2020. De har jobbat med alla hörn av projektet sedan hösten 2019. Säg hej!

Företag & Webb

Från vänster: Linnea Norman, Sara Höglund, Ellen Sörnäs.

Som företagskontakt har det varit Linneas uppgift att ta kontakt med alla våra sponsorer. En utmanande och rolig post som ger många härliga kontakter med olika företag i Norrköping och Linköping.


Hemsidan ni nu är inne på är framtagen av duon Sara och Ellen i Webb. De har gjort wireframes, knackat kod, kliat sig i huvudet över förlorade hamburgemenyer och klappat Wordpress ömt på axeln för att ro skeppet i hand.

Event

Från vänster: Milla Fjelkestam, Livia Jönsson, Love Hagald, Carolina Lord.

Eventgruppen har jobbat med alla evenemang som hålls i samband med GDK EX. De har bland annat planerat mässa, ceremoni, sittning och föreläsningar för att visa upp GDK för näringslivet och ge examensklassen en minnesvärd sista tid på GDK.

Kreatör

Från vänster: Jasmine Andersson, Ebba Danckwardt-Lillieström, Clara Rantatalo, Emilia Larsson.

I kreatörsgruppen har de jobbat med den grafiska identiteten och marknadsföringen för årets GDK EX. Tillsammans har de tagit fram ett tema och utvecklat en grafisk profil. Utifrån dessa har material utformats i form av affischer, text och grafik till sociala medier, illustrationer, animationer, inbjudningar och mycket mer.

Det är dessa människor som utgjort projektgruppen för GDK EX 2020. De har jobbat med alla hörn av projektet sedan hösten 2019. Säg hej!

Projektledarna

Från vänster: Malte Wikström, Lina Jonson, Tuva Bernwall.

Projektledarnas uppgift har varit att tillsätta en projektgrupp och tillsammans med dem föra GDK EX framåt. Under arbetets gång har de hållt i möten, stöttat de olika grupperna och undanröjt hinder så att allt kan flyta på så bra som möjligt. Att se projektet ta form har varit det absolut roligaste!

Katalog

Från vänster: Celtina Huynh, Fanny Olsson, Maja Haglund, Emma Kolehmainen.

Kataloggruppens arbete har kretsat kring att skapa en katalog utifrån årets grafiska profil, och har resulterat i 100 sidor fullsmockade med vad examensklassen gjort på GDK. De har intervjuat studenter om projektledning och utlandsstudier, samlat in alster som ska visas upp, samt gett studenterna möjlighet att berätta om alla engagemang de har haft under sin studietid.

Foto/Film

Från vänster: Ylva Bröms, Fanny Bidenäs.

Som foto och filmansvariga har Ylva och Fannys roll bl.a varit att ta porträttbilder på examensklassen, ta bilder på projektgruppen samt foto/filma event som sker i samband med examensdagarna.